Chems-nimisellä YouTube-kanavalla julkaistiin noin kuukausi sitten musiikkivideo World of Tanks -peliin liittyen. Video on saanut jo yli 120 000 näyttökertaa alle kuukauden aikana. Musiikkivideo on toteutettu taidokkaasti, ja musiikki sopii hyvin yhteen videon viestin kanssa. Kaiken kaikkiaan video on mukavaa katseltavaa.

Videon alussa amerikkalainen T26E4 Super Pershing tähtäilee brittiläistä Chieftain-panssarivaunua. T26E4-pelaaja kääntyy pois tietäen, että hänellä ei ole mahdollisuutta läpäistä tankkia.

Videon voi tulkita kritiikkinä World of Tanksin nykytilanteelle. Pelin match making kohtelee hyvin kovalla kädellä tier 8, eli tason kahdeksan tankeilla pelaavia pelaajia, koska ne joutuvat usein vastakkain tier 9 ja tier 10 tankkien kanssa. Oman lisänsä soppaan tuovat myös liian hyvät tier 8 premium tankit, kuten neuvostoliittolainen Defender-tankki. Tavallisilla kehityspuutankeilla ei ole mitään mahdollisuuttaa läpäistä Defenderin panssaria edestä, ilman premium ammuksia. Myös kyseinen tankki näkyy videolla.

Videossa onkin siis havaittavissa haikailua vanhoihin hyviin aikoihin, kun World of Tanks oli vielä mukavampi pelata. Muutama vuosi sitten pelissä oli vain muutama ylivoimainen tankki, mutta nyt niitä vilisee joka kulman takana. Se tekee pelaamisen välillä tuskaiseksi.

Videolla käytetty kappale on MGMT-yhtyeen Little Dark Age.

Katso Chemsin video alta: